Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 9 oktober 2012

Hongaarse hoopt op toekomst als visagiste

Martina Kató hoopt in Nederland een toekomst als visagiste op te kunnen bouwen. "Na mijn taalcursus wil ik een Nederlandse visagie-opleiding volgen.
Als je succesvol wilt zijn moet heel je leven blijven leren. Er komen steeds nieuwe technieken en trends bij", aldus de 24-jarige Hongaarse, die sinds begin dit jaar in Lemele woont.

Ze heeft een voorliefde voor extreme make-up en hoopt dat ze een baan krijgt waarin ze kan expirimenteren. "Ik zou het liefst modellen willen opmaken voor modeshows en fotoshoots. Dat zou echt geweldig zijn." Dat ze talent heeft staat ontegenzeggelijk vast. Ze werd onlangs gekozen tot Make-up Artist 2012. In de finale in de Jaarbeurs in Utrecht liet ze de negen andere finalisten achter zich.

Naast de prestigieuze award en..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!