Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

donderdag 4 oktober 2012

Met een kleine delegatie is LTO Nederland de komende dagen in Boedapest

Met een kleine delegatie is LTO Nederland de komende dagen in Boedapest aanwezig bij het tweejaarlijkse Copa-Cogeca congres, de Europese koepelorganisatie van landbouworganisaties en coöperaties. LTO Nederland-voorzitter Albert Jan Maat en LTO Noord-voorman Siem Jan Schenk houden een blog bij.

'The times they are a changing'

Tijdens gesprekken met collega's in Boedapest en de presentaties van enkele Europa-bonzen in de landbouw wordt duidelijk dat onze langdurige roep om versoepeling van de vergroeningsvoorstellen gehoord wordt. Eurocommissaris Ciolos lijkt eindelijk overtuigd van het belang om mogelijkheden te bieden om de 3 voorgestelde maatregelen af te wijken: 7% ecologische focusgebieden, permanent grasland behouden, en gewasdiversificatie.

Ook doen geruchten de ronde dat Nederlandse boeren premies zouden krijgen om naar Hongarije te vertrekken, zo vertelden enkele collega's. Natuurlijk niet waar, maar het geeft aan dat het goed is om met elkaar de discussie aan te gaan en misverstanden uit de wereld te helpen.

Als je rondloopt en spreekt met..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!