Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 12 november 2013

Antisemitisme sterkst in Frankrijk, België en Hongarije, zowel in de media als in de politiek

Volgens 76% van de in Europa woonachtige joden is het antisemitisme in Europa de laatste vijf jaar toegenomen. 66% ervaart dit groeiende antisemitisme inmiddels als een 'behoorlijk groot of zeer groot' probleem.

Vooral het internet is een geliefkoosd medium om terreur te zaaien bij de joodse gemeenschap. Europese joden zijn opnieuw slachtoffers van terrorisme, geweld en pesten en antisemitisme is in Europa opnieuw sociaal aanvaardbaar geworden. Het wordt geregistreerd, maar rust verder onder een taboe.

In Frankrijk, België en Hongarije is het antisemitisme het sterkst, zowel in de media als in de politiek, kan uit het rapport worden geconcludeerd. In die landen is ook het vandalisme tegen joodse doelen en de openlijke vijandigheid op straat grootst.

In totaal is 75 % van de respondenten van mening dat.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!