Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

woensdag 27 november 2013

EU-China: Beijing doet zaken in Europa

“Een historisch bezoek waarbij miljarden euro’s op het spel staan”, schrijft Jurnalul Naţional. De krant doelt op het bezoek van de Chinese premier Li Keqiang aan Boekarest ter gelegenheid van het derde Economische forum voor China en Centraal- en Oost-Europa, waaraan 16 landen meedoen.

Na een ontmoeting met de Hongaarse en Servische premiers Viktor Orbán en Ivica Dačić, kondigde Li Keqiang bovendien aan dat zijn land met Hongarije en Servië tot een akkoord was gekomen over de modernisering van de spoorlijn tussen Boedapest en Belgrado, lezen we in de Hongaarse krant Magyar Hirlap.

Er werd verder geen bedrag genoemd, maar Viktor Orbán benadrukte dat de omvang van de steun uit China groter was dan de eurozone had kunnen bieden.

Deze top tussen China en.............

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!