Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

zaterdag 9 november 2013

Hongaarse taalcursus in Aalst

Hongaars kan je nu niet echt een gemakkelijke taal noemen om te leren, en in België zijn er heel weinig plaatsen waar je deze prachtige taal kan studeren. Maar daar heeft het centrum voor volwassenenonderwijs op de Handelsschool in Aalst vorig jaar iets aan gedaan.

Sinds september 2012 bieden zij een Hongaarse taalcursus aan in avondonderwijs. Het resultaat hiervan is dat dit centrum, naast 18 andere talen, het ruimste talenaanbod in Vlaanderen heeft.

Het eerste jaar is dit jaar in september gestart met een 15-tal leerlingen, het tweede jaar telt er 8. De redenen waarom deze mensen Hongaars willen leren zijn divers. Sommigen zijn geïntrigeerd geraakt door de taal of zijn verliefd geworden op het land. Anderen hebben dan weer de liefde van hun leven gevonden in Hongarije.

Directeur Stany Meskens is alvast tevreden met.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!

KLIK HIER voor meer informatie over de Hongaarse taalcursus in Aalst op de website !!!