Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 29 november 2013

Hongarije: “Zigeunerpartij komt op”

De Hongaarse Zigeunerpartij (Magyarországi Cigány Párt, MCP), die meer dan vijfduizend leden telt, heeft besloten in alle districten kandidaten beschikbaar te stellen voor de verkiezingen in 2014. Dat meldt Népszabadság.

De MCP legt in de krant uit dat er geen allianties zullen worden gesloten aangezien “het tijd wordt dat de zigeuners zich ervan bewust worden dat ze rechts noch links zijn omdat niemand ons, de zigeuners, wil hebben”.

Aladár Horváth, partijwoordvoerder en tevens voorzitter van de Burgerrechtenvereniging voor Roma, meent dat de situatie van Roma in Hongarije achteruit is gegaan sinds Viktor Orbán aan de macht is.

Volgens hem...........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!