Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

dinsdag 12 november 2013

In naam van Oranje: speciale ontmoetingen met Hongarije

Dankzij Rooie Paul zijn er twijfels gerezen over de gang van zaken bij Nederland-Hongarije. Vanuit zijn cel verkondigt ons vleesgeworden symbool van matchfixing dat de wedstrijd wel eens gemanipuleerd zou kunnen zijn. De uitslag was inderdaad verbijsterend, maar dat gold voor vijf eerdere doelpuntrijke duels tussen beide landen ook.

In Boedapest won Oranje al eerder in deze kwalificatie met 4-1 en de uitzwaaiwedstrijd voor het WK van 2010 eindigde in de Arena in 6-1. In 2011 scoorde Oranje voor de EK-deelname binnen een week negen keer tegen De Magyaren, die zelf driemaal doel troffen: 0-4 en 5-3. En in 1994 eindigde een oefenduel voor het WK in de VS in 7-1 voor het Nederlands elftal van Dick Advocaat.

De kans was dus reëel dat er 11 oktober weer een grote uitslag op het scorebord zou verschijnen en daarvoor hoefden echt geen spelers worden omgekocht. Er zijn altijd wel een paar momenten die als verdacht aangemerkt kunnen worden.

Bij het eerste doelpunt van Robin van Persie gaat doelman Adam Bogdan met twee armen naar de kruising, waardoor hij zich niet lang kan maken. Het valt op dat Oranjes nieuwe topscorer aller tijden veel vrijheid krijgt, maar is het niet zijn kwaliteit dat hij perfect anticipeert op ballen van de flanken?

De eigen treffer van Szilárd Devecseri is voor..........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!