Luxe vakantiewoning in het Mediterrane gedeelte van Hongarije met privé zwembad                   De Hongarije Vakantiekrant                  Luxe vakantiehuis in Zuid Hongarije met privé zwembad
Hongaarse tvWeerkaartWisselkoersHongarije webcams - Live webcams in HongarijeHongaarse kranten rssLandkaart HongarijeHuisartsen in Hongarije 2Sztaki woordenboek - Hier in dit blog !!!

Pagina's

KLIK HIER voor de startpagina !!

vrijdag 27 december 2013

De nieuwe tabakswinkels: een geliefde manier om aan gratis geld te komen

De nieuwe tabakswinkels: een geliefde manier om aan gratis geld te komen.

Het is een bericht dat er aan zat te komen: de nieuwe tabakswinkels zijn een geliefd doel bij degenen die denken dat geld gratis is.

Om de haverklap staan er in de lokale wijkkranten die op Internet worden gepubliceerd, berichten dat er weer een tabakswinkel is overvallen.Volgens Ferenc Német , voorzitter van de organisatie van bodyguards, huis bewakers en privé detectives, is dit onder andere te wijten aan het feit dat veel verkopers onervaren zijn.

En er is volgens hem een verschuiving gaande van het overvallen op winkels en apotheken naar de nieuwe tabakswinkels. Veel normale winkels hebben al vergaande maatregelen genomen om hun bezit te bewaken.

In de meeste winkels zijn.........

KLIK HIER om het hele artikel te lezen !!!